Contest SEO Blogger ZEETA

Contest SEO Blogger ZEETA-Assalamualaikum semua pembaca.Terima kasih sudi singgah ke ruangan blog Kak Mawar.Untuk makluman korang semua,Kak Mawar akan lancarkan contest SEO Blogger ZEETA pada hari ini.Apa kata korang join Contest SEO Blogger ZEETA yang Kak Mawar anjurkan ni?Setidaknya korang boleh menguji skill penulisan dan ilmu blogging korang.Dengan menyertai Contest SEO Blogger ZEETA sebegini,korang juga dapat membrandingkan blog korang supaya lebih terdedah kepada orang ramai.Hadiah lumayan menanti pemenang bertuah!Ok jom tengok terma dan syarat contest ini.

TARIKH CONTEST:
10 August – 10 September 2017

PENYERTAAN:
Siapa sahaja yang mempunyai blog yang aktif.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

1.Tajuk Artikel: BEBAS tetapi WAJIB ada perkataan ROSE FACE SERUM ZEETA

2.Buat satu BLOGPOST mengenai Rose Face Serum ZEETA (DETAIL PRODUK DIBAWAH)

3.Dilarang sama sekali menggunakan perkataan/tags REVIEW dalam penulisan artikel.

4.Setiap blogger hanya boleh hantar SATU PENYERTAAN sahaja.

5.Entri mestilah TIDAK KURANG dari 300 patah perkataan.

6.Artikel penyertaan anda mestilah di BACKLINK kepada website ZEETA.

7.Hanya penyertaan yang MENEPATI SYARAT sahaja yang akan diterima.

8.Para peserta WAJIB memasukkan KEYWORD berikut di dalam artikel penyertaan:

-Cara hilangkan jeragat paling berkesan
-Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat
-Bagaimana nak hilangkan parut jerawat
-Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017
-Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017

9.Peserta yang MENCIPLAK entri BLOGGER lain akan DIBATALKAN penyertaannya SERTA-MERTA.

SENARAI HADIAH YANG BAKAL MENANTI PEMENANG!

1ST PRIZE: WANG TUNAI RM1000
2ND PRIZE: WANG TUNAI RM500
3RD PRIZE: WANG TUNAI RM300
4TH – 7TH PRIZE: WANG TUNAI RM50

CARA PEMILIHAN PEMENANG:

3 Pemenang Utama akan dipilih berdasarkan kedudukan entri yang paling tinggi  di muka PERTAMA enjin carian Google dengan kata kunci ROSE FACE SERUM ZEETA. Carian akan dibuat dengan Google.com menggunakan private browsing.

Tempat ke 4 hingga ke 7 akan dipilih berdasarkan artikel yang kreatif dan menarik.

Link penyertaan boleh dihantar ke email: amni.zeeta@gmail.com

Tarikh-tarikh penting:

TARIKH LAST SUBMIT PERMALINK ENTRI: 8/9/2017 11:59PM
TARIKH TAMAT PENYERTAAN: 10/9/2017 11:59PM
TARIKH PENGUMUMAN RASMI PEMENANG: 11/9/2017 08:00PM di facebook page Zeeta Pakar Mawar


DETAIL PRODUK ROSE FACE SERUM:

ROSE FACE SERUM (RFS)

Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari*.

Kelebihan RFS

• Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
• Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
• Vitamin E 30,000 iu
• Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
• Parut jeragat hilang seawal 7hari

4 Nutrisi Hebat Dalam RFS

Vit E
– utk block free radicals dr udara, di sebut anti oxidant. Ni yg sebab kan proses penuaan pd kulit. Bila kita boleh fight free radicals dr kulit, kita boleh mengurangkan wrinkles dr berlaku dgn cepat dan jaga sel kulit muka muda.
– perbandingan, ada beza baju yg kita sidai kat tempat teduh danbaju kita sidai kat panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama…padahal baju baru..
– kulit kita selalu generate sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi, maknanya kita jaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya.

Vit C:

Macam vit e, kaya dgn antioxidant, tapi vit c nyer peranan ialah mengaktifkan sel muka utk menghasilkan collagen, molekul penting utk kulit yg sihat.
Vitamin c ni samada yg kita makan atau kita sapu kat kulit mmg akan merangsang kulit menghasilkan collagen.

Yg kedua, vitamin c ni penting sebab dia yg akan merawat ultraviolet (uv). UV ni yg akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage.Org dok makan collagen kan.Cara yg lebih baik ialah kita ambik vitamin c, da sapu vitamin c pd kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen tu.

Omega 3 (makan dan sapu)

Kulit mmg perlukan fatty acid macam omega 3 utk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan utk maintain kulit nya elasticity.

Sama macam vit c, dia penting utk lindungi kulit dr photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit macama kena minyak panas tu…

Omega 3 dalam minyak ikan yg kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit utk fungsi yg sama. Omega 3 yg kita sapu kat kulit akan pergi ke kulit dgn lebih cepat.

Omega 6

Omega 6 ni kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya.
Peranan dia utk nourishkan kulit tapi tak rasa berat berminyak.

Omega 6 ni tujuannya utk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dr mengelupas.Org yg ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, tu yg muka dia kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang di serang bahaya dr uv dan toxic udara.

Sebab tu, serum tu mmg di fomula utk ada 4 benda ni, bila spray kita guna kan teknologi sama dengan nano, spray tu tak akan meleleh, dia cantik je kat muka, slowly meresap. Paling penting tak melekit.

Harga RFS:

Sebotol RM50 sahaja tidak termasuk postage.
Tahan selama 2 bulan bergantung kepada kekerapan pengguna.

Testimoni RFS:
KLIK SINI UTK ALBUM TESTIMONI RFS

Media Sosial:
Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069
Website: www.zeeta.com.my

*NOTA PENTING*
DIGALAKKAN UNTUK BLOGWALKING KE BLOG PARA PESERTA LAIN UNTUK MENINGKATKAN LAGI UKHUWAH ANTARA BLOGGER.

Contest SEO Rose Face Serum ZEETA ini di anjurkan oleh www.zeeta.com.my

By | 2017-08-18T07:17:11+00:00 August 9th, 2017|BLOG CONTEST|21 Comments

About the Author:

21 Comments

  1. Nor Hidayah Mohd nor August 16, 2017 at 7:25 am - Reply

    Saya dah join dan email. Ini post saya : http://www.sayaiday.com/2017/08/rose-face-serum-zeeta-cara-hilangkan.html

    Terima kasih and all the best!

  2. Busyra August 17, 2017 at 5:36 am - Reply

    Sy sudah email pihak zeeta pada 12/8.. ini entri sy http://www.busyratakiyudin.com/2017/08/rose-face-serum-zeeta-menghilangkan.html

  3. Rozak August 21, 2017 at 7:18 am - Reply

    Interesting..

  4. […] Belum join?Join SINI Sekarang! -> Klik […]

  5. Imahtalks August 22, 2017 at 5:28 am - Reply

    Salam. Saya juga dah submit link di email. Ini post saya http://imahtalks.com/rose-face-serum-zeeta-serum-muka-berasaskan-rose-organik-no-1-di-malaysia/

    Terima kasih 🙂

  6. Naimah Wahab August 22, 2017 at 8:21 am - Reply

    Menarik pulak nampak contest ni 🙂

  7. SUPIAN August 22, 2017 at 8:50 am - Reply
  8. Imah August 22, 2017 at 10:55 am - Reply
  9. Cik Lisa August 24, 2017 at 12:28 pm - Reply

    Wahhh! Seronoknya contest ni, harapnya sempat nak join. Terima kasih.

    Nanti saya dah ada entri, saya kongsi link ya. Terima kasih sekali lagi. 😘

  10. Calrase August 26, 2017 at 2:33 pm - Reply
  11. julia August 29, 2017 at 5:46 am - Reply
  12. Jie Susanos September 1, 2017 at 4:47 pm - Reply
  13. Murni September 2, 2017 at 7:46 am - Reply

    Salam sy dah submit link penyertaan pd 1/9 …

    [+] https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/09/rose-face-serum-zeeta.html

  14. sayidah napisah September 6, 2017 at 6:51 am - Reply

    Done email 🙂

    ROSE FACE SERUM ZEETA: SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA!
    http://www.sayidahnapisah.com/2017/09/rose-face-serum-zeeta-serum-paling.html

  15. hasrozi September 7, 2017 at 4:11 am - Reply

    salam..

    sudah join dan hntar emaill.. ini link penyertaan..
    http://hasrozi.com/contest/kelebihan-rose-face-serum-zeeta

  16. Afiqah September 8, 2017 at 5:54 am - Reply
  17. Uyul Rosli September 18, 2017 at 5:06 pm - Reply

Leave A Comment