Ibu & Anak Bagaikan Sebaya

Tak ramai ibu yang kelihatan sebaya dengan anaknya.  Ianya bagai satu pujian buat si ibu, dan cabaran untuk si anak.  Apa agaknya rahsia untuk kelihatan sebaya dengan anak?

 

Siti Roshaizah binti Asmuti, 45 tahun.

Bagaimanakah kulit muka anda berubah mengikut masa?

Bila usia meningkat, ia mudah kering dan nampak kedutan.  Jeragat juga mula kelihatan.

Apakah perbezaan yang anda rasa setelah menggunakan Zeeta Rose Face Serum?

Kulit muka muka saya jadi lembab, tapi tidak berminyak.  Warna jeragat juga mula pudar. Selepas setiap semburan, muka terasa segar. Walaupun ianya adalah serum, tapi ia tidak melekit. Saya rasa selesa memakainya siang atau malam.

Apakah nasihat anda kepada wanita di luar sana?

Walaupun umur semakin meningkat, kulit wajah perlu tampak sentiasa muda dan terjaga.  Saya kongsikan rahsia Zeeta Rose Face Serum dengan anak perempuan saya untuk dia kongsikan dengan anak gadisnya.

 

Nurzubilah Aterah binti Rahmat, 26 tahun.

Apakah perkara yang paling mencabar kulit wajah anda?

Sudah tentu panas matahari. Sebagai seorang anggota tentera, berkawad di tengah panas adalah perkara biasa. Saya rasa kulit muka saya memang akan selamanya kusam dan gelap sampai tua sebab “tentera dan kulit menawan” bukan gabungan yang baik.

Bagaimanakah anda memperolehi semula harapan untuk memperolehi kulit wajah yang menawan?

Saya selalu cemburu dengan kulit wajah emak.  Dia memang nampak muda.  Bila emak kongsikan rahsia kulit wajahnya, sudah tentulah saya mula amalkan sungguh-sungguh.  Ia berkesan, mudah dan cepat.  Goncang, sembur, siap.  Tak perlu mengadap cermin pun.  Harapan untuk kulit menawan tidak mustahil seperti yang saya sangka.